Jistě dokážeš být!
Přál bych si
napsat k tobě list,
že jsi tak přitažlivě jiná.
Horkokrevná jako český granát
snad i chladná jako ametyst.
Umíš být nepřístupná dáma,
též sehrát hlavní roli z Perlovky.
S tebou mi zvoní hrana
- tak často…
Častěji,
nežli máchání bičem
jezdce v cílové rovině.
Miluji,
když jsi v roli žádoucí,
nezklame ani odevzdaná.
Ve stínohře dlaní,
tvá pravá
kryje levý prsní dvorec,
levá dlaň ocitá se na klíně…
Přečteno 512x
Tipy 20
Poslední tipující: Dreamy, zelená víla, Jort, Aiury, Malá mořská víla, Kett, MARKO, Nikita44, jitoush, Amonasr, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)