Anotace: Trocha starší generace se ve mě probudila.
V pravdě a upřímnosti žij blaze
-
Kdo živý ve smrti jest,
vstoupiti v pravdě má,
kdo v líc netne svou pěst,
ten duši svou zná
Kdo žije chud v bohatství,
o hodnotách vše ví,
že existují pohanství,
jež ve víře zle se jeví
Jen člověk v upřímnosti
ví, což život naň chystá,
tak není živ zlostí
a zná svá slabá místa