Trpká
Anotace: Dneska mi chutnáš jak nezralý banány v hrsti jeřabin.
Padni do mých stínů
ospalého splínu,
vždyť už se stmívá.
Nemáme čas
na tvůj rozmrzelý hlas,
moje lásko sivá.
Nech si ty vášně,
vypadá to strašně
a mě to nebaví.
Orosený čela,
takhle jsi to chtěla?
Jsme kočky toulavý.
Chodíme po střeše,
krása se nečeše,
drápky zatíná.
Škrábance krvavý,
hrajem si na dravý.
Jsem zvadlá květina.
Radši slez dolů,
trpký je být spolu
a hořký milovat.
Ráno lepší večera?
Ty slova znám ze včera...
Zlato, pojďme spát.
Přečteno 418x
Tipy 13
Poslední tipující: Akrij8, Frr, lovelorn, AndreaM, Olex, jitoush, Pamína, Aida, tato22, hanele m.
Komentáře (3)
Komentujících (2)