Anotace: A za odměnu 3:)
Jsi sladký
přesladký...
jak nejlepší marcipán.
Provoníš
celý dům
cukrovým šarmem
a
vtíravě
pošimráš
choutky
mých závislostí.
Lstivě
zneužíváš,
že jsem na sladký.
Culíš se
když tě
hltám
vlčím pohledem?
A
jsi droga
neškodná
v medovém těle?
Radši
budem
dál dopřávat
jen v malých dávkách.