Anotace: !!!!!!!
Jsme jako brouk hovnivál
který válí kouli z trusu
bez ustání koulí dál a dál
byť je to jen kousek hnusu
hrneme to naše já
pořád a pořád vpřed
ale občas to spíš vypadá
že tlačíme si vřed
v kouli plné bolestí
nejistot a strachů
po cestách rozcestí
nevýhod a krachů
nenaslouchej tomu vlkodlaku
odkopni tu kouli hovní
časem podobá se vlaku
a ty kolejemi pod ním
Stylisticky a co se veršů týká mě to až tak moc nenadchlo, ale myšlenka a její zobrazení v analogii s hovniválem je úžasná!
02.11.2015 15:24:01 | remeedios