Anotace: Pošetilá hříčka.
Motýla omámila vůně jarní louky,
zasnil se a sedl si jí do vlasů.
Zjistil však, ke svému úžasu,
naplnění svojí touhy,
že najde spíše u pasu.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?