Anotace: ...
Svlékla jsem se
z tvého stínu
ano
nahá jsem stála
za oknem
a nechala po sobě plout
paprsky měsíčního svitu
bloudil tak jemně
mezi vášní
vedl mé ruce
z vlhkých rtů
až k ní...
chtěl se dívat
lákal mé touhy
prý miluje
když zhasnu nebe
a nechám ho jen tak b-loudit...