Anotace: Další ze série v novém stylu.
Kdo se málo ptá - moc se dozví
ale kdy? To už se neříká
Nové sprosté slovo:
Etika
***
Káva hořkne s každou kostkou cukru
proto už pár týdnů nesladím
Hrnek s jiným jménem
Nevadí...
***
Žárovku zas nikdo nevyměnil
Do bot se zvládneme uvázat
Na zárubni dveří
námraza
***
Típneme si lásku o předloktí
ať na ní zůstane památka
a smetí vyneseme
za vrátka