Anotace: ...
Zanechám svý ostatky
pro mé vlastní bratry
sklidím svoje zvratky,
udělám z nich batáty.
Prohledám svoji spíž,
kam jsem chodil močit,
zatímco ty spíš,
chtěl bych na tebe skočit.
Užijem si v pokoji
tam to voní lejnem.
co mý tělo dovolí,
při sexu schody sejdem.
Nehodlám už doma snídat
obyčejný chleba s máslem
přestaňte na mě zírat,
když jím otce střeva s máminým loktem.
Je u mě zkrátka pohoda,
není se čeho bát,
příjemná Sodoma Gomora
a k tomu král Desade.
táááák a tipla jsem to, bude prča aspoň:-) :D :-))
18.03.2016 00:42:53 | tvořilka
ohohohoho brrrrrrrrrrrrrr fuuuuuuuuuuuuuuuj to je hnuuuuuusnýýýýýý mooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbííííííííííííídoooooooooooooooooooo :d
17.03.2016 11:17:01 | tvořilka