Anotace: ...
Ženský jsou pěkný,
každou prostě žeru,
tlustý i tenký
i mrňavou já beru.
Ať už mozek není
nebo nemá ruce
já jdu prostě do ní,
už jich bylo tucet.
Pokaždé se snažím
dělat ze sebe krále
celý život mařím
hledáním té pravé.
Žádná pravá není,
je to jenom sen.
Je lepší utratit jmění
nebo vyrazit ven.
Lehce láska sváže
každého do temnoty.
Když to beru vážně
nastanou trampoty.
Přemýšlím furt o ní
úplně každým dnem
kdyby bylo ihned po ní,
skončil by můj sen.
Provrtal bych si hlavu
nebo prořízl břicho
nejlépe ve stanu,
kde by bylo ticho.
Ale to se nestane,
budu si lásku hlídat
pokud mě někdy dopadne
budu ji vyzvídat.
Propočítám mé šance,
které vlastně mám.
Oznámím pak mamce,
že třeba nejsem sám.
Do tý doby plánuji
být v klidu domova
s každou si zaobcuji,
nejlepší je komora.
Láska zkrátka ztrácí,
je na druhým místě
na to já doplácím
mám AIDS, vím to jistě.
:-))))))))) :DDD
22.03.2016 23:55:06 | tvořilka