Anotace: ...
Mám plný močák,
co s tím mám dělat?
Najmu si kočár,
budu v něm stříkat.
Pochčiju dámu
co sedí naproti
to bude flámu
vhodného pro děti.
Pak si tam ustelu
na zmočeném sedadle
pak se i pobleju
přesně v poledne.
Začne ta párty,
kterou jsem chtěl.
Moč a zvratky,
trochu jsem se sjel.