Anotace: Volná forma.
Staré lásky vážně nerezaví
a těm novým
reznou leda vlasy
od deště
Naposledy vytrhla mi
trn z paty
Rezavý hřebík?
- úkol pro kleště
Na první dobrou
oba odhalení
Ona však
mnohem víc ukryla
Snad bych i zůstal
nebýt toho
prvního Apríla