Konec
Až přijde ten den
nebudu se modlit k bohu,
nebudu ten, co sedí v rohu,
půjdu ven.
Jen ten den pak ukáže
jací jsme doopravdy,
kdo vodu káže,
a pije víno místo vody.
V ten den
pak budem si rovni,
všichni v řadě,
na jedné úrovni.
Pak v ten den
se uvidí
kdo přijme svůj osud
a kdo bude zbabělec,
jako byl dosud.
Přečteno 653x
Tipy 7
Poslední tipující: Jin&Jang, Frr, Nikita44, Móny, zdenka
Komentáře (4)
Komentujících (4)