Anotace: ...
V zrcadle mých očí
obraz tváře ďábla
před oltářem klečí
prachy, korupce
PRAVDA
Zapomněli na ní
když ještě byla mladá
stala se z ní děvka
co ohýbá záda.
Souložila s právem
bývala to láska
vznikl z toho parchant
ten teď mlsně mlaská.
Nechci se už dívat
jak to tady hnije
rozbiji ten obraz
zahubím snad zmije.
Rozumím... Tiché ST
06.05.2016 20:25:56 | Milena