Anotace: !
nestárám se
je mi to jedno
bouřím důchodce
vyplazuju jazyk na kolemjdoucí
chodím po silnici
nezvedám telefon
spím nahá
sprchuju se oblečená
pýšu hrubky
lížu knihy
čtu básně o šoustání
neplatím koleje
flirtuju s manažerem
chodím naostro
nestárám se
dělám si,
co chci
(ale třídím odpad, protože to má smysl)
To je dobrý :))
24.05.2016 09:03:50 | iluzionistka