Anotace: ...
Jsem správný kluk z vesnice
a velice
mám rád zahrádky
ta tvá je čistá
a upravená
kolegyně a kamarádky
jedna věc je jistá
i do tvého záhonu
chci zasít pár sazeniček
a plody?
Pár šťavnatých broskviček
lumpe :-)
24.05.2016 10:56:29 | hledač