Anotace: ...
Ráno kdo mě políbil jako první
byla Maybelline rtěnka
pak si mě ale nějak
omotala a pěkně k sobě stáhla
krajková podprsenka
komu to ale bude líto
je moje holčičí podkolenka
a tak si jí navlíknu
až pěkně nad kolénka
zase gumičky ty se tváří
no ták holky honem
do culíku jak se k lole patří
copak to moje kraťoučký tričko
chceš zase ukazovat
nahatý bříško?
a co dnes můj zadeček
dáme šňůrky nebo jen do kraječek?
cumlám si odezvy
z jojo líza
gumový medvídci došly
to zase bude "love you" schíza ♥
Pěkně hravá :)
SToupni si k zrcadlu
Sponky sepni do vlasů
Pak zeptej se
"zrcadlo, věříš ještě na krásu?"
Růž ti krásně
Očervení tváře
Pomačkané
Ještě od polštáře
A parfém zavoní
Do jara bytem
.. Usmívat na svět se teď můžeš s klidem
28.05.2016 08:30:49 | Lioness