Anotace: ------
Lezem si na nervy
a pořád do kola
já i ty servil
kdo je tu za vola
slova do větru
a prázdná jsou gesta
konečná na metru
v cíli je cesta
doprava doleva
a pořád spolu
rozteklá poleva
na našem stolu
doma a přesto cizí
ty a má adresa
v dálce už mizí