Panenko skákavá
Panenko skákavá,
skoč si na mě pro jednou,
budiž mi tak laskavá,
snad již feministky zhebnou,
panenko skákavá,
věnuj mi opět svůj čas,
jedl jsem syrečky,
budu mít svěží dech i hlas,
panenko skákavá,
blíží se čas nefalšovaného skákání,
na mě skoč s něhou,
a na vetřelce použij kopání,
panenko skákavá,
prosím neskákej na tom koni,
rozbiješ si terminál,
natrhneš (třeba ucho) tak jako loni,
panenko skákavá,
došlo mi pivo,
skoč mi prosím do šopu,
jinak očekávej střelivo.
Přečteno 891x
Tipy 5
Poslední tipující: Petr27, Lioness, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)