Anotace: .
ulice oschla a světla zhasla
mé kroky ukrajují pocit z baru
tam odnaproti odkud mě vyhodili
mám pěkně nakoupeno a přesto
pořád myslím na tvé modré oči holka
na tvá hebká zrádná ústa
šepot když ses dotýkala něčeho uvnitř
co mělo zůstat mrtvé navždy
nikdy nemohu být lehký jako mraky
když se zbavěj vody nikdy lehký
Pod peřinou tvá hebká prsa peklem
ty tvary bohyně zbavují zábran
jsem jen mužem co podlehl a chcípal blahem
světla zhasla spadla opona na jevišti
potácím se po ulici a objímám lampu
poslední co tu svítí jako ten maják v noci
nikdy bych neřekl jak chutná světlo
musím vše přehodnotit a hodit zpátečku
ubrat plyn a vybrat zatáčku k tobě
nejsou lehký rána v prázdným bytě