Slabost
Anotace: Stále tvrdím, že tento čin je projevem slabosti a sobectví. A kdo tvrdí, že ne, ten opravdu tvrdí, že ne.
Příteli, copak to děláš?
Smyčka kolem krku a jed kolující v žilách
Čekáš snad Nebe rozevírající náruč
A usmívající se zfetované anděly?
Nenech se pobízet a vyskoč z toho okna
Rozpárej si zápěstí tupou žiletkou
Idiote
Jen utop se v modravých vlnách
Jen dýchej duši unikající z plynové trouby
Tiše šeptající
"Pojď, Hel i Hádes čekají tvou duši
A to, co nejvíce ti sluší
Je umaštěný závoj zbrocený krví
Ne však krví tvých nepřátel, leč tvou vlastní!
Jen nakrm démony noci svým mozkem
Vždyť pod nápory opia i koky se rozkládá
Durmanem otup svoje smysly
Na hlavu upevni trnovou korunu a předstírej, že je to vtipné
Blázne"
Jen skoč z toho okna
Rozpal si hrdlo vitriolem
Rozprodej tělo na náhradní díly
Hlavně, ať už to je
Chci jít v klidu spát
A ne stále poslouchat
Tvé steny, vzlyky a konspirace
Co kdyby tohle…
Co kdyby tamto…
Už mlč a polkni tu třináctou pilulku
Už mlč a nic neříkej
Skoč
Utop se
Shoř jako papír
Otrav se
Poprav se
Hlavně tiše
Já chci spát
Přečteno 567x
Tipy 6
Poslední tipující: faraym, Dreamy, něco, Zatím Nikdo
Komentáře (3)
Komentujících (3)