Anotace: ?????
páni zástupci
silného pohlaví
mistři dedukcí
co znají a ví
ví jak mluvit s dámou
kdy dělat zábavu a show
ví jak se srdce lámou
a sklízí výhru za výhrou
ví kdy být pravý gentleman
a intelektuálně promluvit
ví jak z trablů vyjít ven
a s osudem se domluvit
úspěšní muži
v hedvábném saku
touží si užít
na křídlech draků