Anotace: rafinovaná
žena a tmavý vchod
její živelné průhlednosti
tóny vlčích máků v příromnosti
ohnisko úsvitu na jehož římse
sedí ubrečený harlekýn
nepravidelná čára a kaňka za skvrnou
atmosféru světla a stínů barev rozhrnou
na tmavém pozadí abstraktní masky
růžová květina skrytá za podvazky
:-))u Tvého tmavýho vchodu, mi bylo hned jasný co to asi bude:-)).Rafinovaný?, cha, cha, cha.Líbilo:-)
07.12.2016 09:44:17 | Jeněcovevzduchukrásného