Dobyvatel
Nepolepšitelný obtěžovatel
vyšpulených mas v riflích a pod trikem
odpromoval na alma mater
svůdců žen Oldřicha Nového a Hugo Hasse
Z jistotou ostříleného granátníka
vysazuje semínka i na železobetonu
Bývá oceněn plaketou dobyvatele
když náhodou vzklíčí
Doopravdy však hledá copatou holku
na všech frontách lásky od polárních krajů
přes kraje mořených žhavým koláčem
Liboslovným vyjádřením obrazů v básničkách
zaplňuje propadliny a shazuje závoje s duší
Ještě mnoho žen neprohlédlo
Přečteno 625x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Cyrda, Amonasr, Dreamy, Frr
Komentáře (3)
Komentujících (3)