Anotace: ...odvrácená tvář pohádek a večerníčků... nic pro slabé povahy...
Autor Víly Amálky napsal v jménu o oblouček víc
a splašené mašinky vám jedou z obrazovek vstříc;
jak krásný hustý les ten náš Řáholec byl,
než tam Rumcajs unes' Manku, pod dubem zneužil;
na Makovou panenku zvrhlík číhá za dubem
kamarádi zpívají mu "my ji voškubem";
Co se děje v klobouku kouzelníka Pokustóna?
Kdo z těch dvou je on a kdo zase ona?
Bez střevíčku Popelka měla nehodu;
prince by ta zlatokopka chtěla, ale spadla ze schodů.
Jo, a taky drby zaplavily celou ves,
proč Ája nesedí, proč Fík je MAXIpes;
A co třeba Fiona? Té drak spálil lokny
a motýl Emanuel onanuje za vašimi okny...
:-))ST
11.12.2016 21:36:34 | Tvořilka Lenka