Anotace: ...
Hrajeme flašku, už jsi bez trička;
cosi se napíná pod spodním prádlem,
dávno už nejsi malá holčička;
zbývá jen jediné - projevit zájem.
Večerníček jinou ti posílá pohádku
a i ty budeš jiná ode dneška;
něžně tě pohladím po zadku
a ty si pojď pohladit peška!