O koncích
A svět se zatřásl a obloha padala s dutým rachotem k zemi.
A skály se lámaly v rytmu lidských písní, na něž tančili pradávní divocí.
A jejich dupot nesl se rudou tmou, za pevně zavřenými víčky.
A ohně vzplály, snažíce se pozřít konec, jenž nastal.
A má duše rozlétla se ve dví a v jiskrách shořela.
A pak nastalo to šumící ticho, zběsile tekoucí v mých řekách.
Přečteno 520x
Tipy 10
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Nikita44, Iva Husárková, Kapka, Fany, ZILA78, Jin&Jang
Komentáře (4)
Komentujících (4)