Anotace: !!!!!!!
ten první seděl na bílém koni
s korunou a vítězil
ten druhý seděl na rudém koni
a lidi se navzájem vraždili a zničili mír na světě
a každá země a každý stát
a každé město
měl svůj egoteam
svůj egodream
a řád celosvětového impéria
si zvolil jednoho jediného
ze svého středu
dávného hada
splozeného z vředu