Anotace: ...
Som smädný po tvojich perách
aha ... ja viem
ale stejně ti nedám
když jsem v tričku
do culíku stáhnu vlasy
objedu řasenkou
svý dlouhý řasy
konturkou čmárám
stopy ze rtů
jazykem se snažím
sežrat botoxovou rtěnku
a ty po mně něco chceš?