Anotace: ¨¨¨¨¨¨
nejdřív světem pohrdali
potom světu vládli
a mocný Římský náčelník
ó Panoval a z bohatství se radoval
náměstek Petrův
bylo příliš světské žezlo
co takhle Kristův
aby nebe k Římu vlezlo
poplatky za duchovní milosti
přepych a pýcha v zahálce
hříšný zisk z podlosti
a úpravy v morálce
obchody podvody
a v lichvě závody