Anotace: ...
♫
Zlomená křídla
láska bez kondomu
jsi hříšná
krásná
zašeptal
když prošel kolem mého stolu
jizva sešitá do podvazků
skleněný
podpatek
líbáš i po francouzsku?
ticho kolem
mého klínu
miluj
ztrať se
už neslibuj...
...škoda, že už se kolem stolu stěží protáhnu...
17.04.2017 20:13:25 | Jort
:-))
18.04.2017 07:10:18 | Kett
Prázdný klín je lásky splín
17.04.2017 13:40:17 | VEDz RVAHEs
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?