Těla na odiv slunci
Ten pohled nejednoho dojme
básník jej označí velkolepým
desítka žen - jedna má hruď kojné
v plavkách na poli plném řepy
Rozhoduje jaký typ zvolí
zda šňůrky nebo jednodílné
slunce žhne zejména pak v polích
bronz je žádoucí - ženy vilné
Dámy podstoupí mnohou oběť
ve jménu vlastní atraktivity
láká večeře ve dvou též oběd
není nad ženě libé pocity
Může to být zkušenost cenná
byv polapen do ženských vnadidel
pod sluncem mocně voní sena
nadchne i opálení chodidel!
Jak praví klasik všeho moc škodí
není pro každou - s kůží jít vně
spánek je vratký jako na lodi
ženy in natura patří na žně!
Přečteno 637x
Tipy 10
Poslední tipující: ježa, A42, knihomolka, jitka.svobodova, Frr, Dreamy
Komentáře (8)
Komentujících (3)