Anotace: ----------
lidičky prachový s hliněným korpusem
po vodě marnosti s jásotem plavou
k tichosti doplujou s velikým rámusem
a vítr s prachem nese je travou
sny a cíle
krásné chvíle do pozlátka zabalený
až doběhnou ke svým koncům....
..........a než se země pootočí
doufám
že se všechno neroz.....padne v prach
I mě se zdá, že vše je marnost a že toho, čeho toužím dosáhnout, dosáhnu jen krátce:-(
31.05.2017 19:40:02 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA