Krvavé rty
Krvavé rty, modré oči
když luskneš, svět se pootočí.
Hraješ si se mnou, ovládáš mě,
jsem do tebe blázen
svůdný pohled, plný vášně
vrať mě zpátky na zem.
Hlavu v oblacích, zakoukaný do tebe
v hlavě rodí se mi myšlenka,
že stvořeni jsme pro sebe
vím, má šance je malinká.
A tak i dál sním o tvé kráse,
snad jednou alespoň všimneš si mě,
budu čekat než přijdeš zase,
v dešti, v mlze, v zimě.
Přečteno 779x
Tipy 6
Poslední tipující: zelená víla, Philogyny1, DigBallz, Mácha
Komentáře (3)
Komentujících (3)