Anotace: ...
Zhasni touhu
a do pout uvězni
tu noc
kdy poprvé zčernal měsíc
kdy se tvé ticho
vpilo do mých rtů
kdy vepsal jsi
do mé kůže
další padesátý odstín
"když jsem si sundala kalhotky
věděla jsem že ti patřím"
žensá jedna hříšnice hříšná :)))
12.06.2017 23:37:27 | Slav Milo