Anotace: ,,,
tolik krizí přeoralo naše vztahy
které se zdáli být tak přepevné
tolik vizí vzalo za své záhy
když začaly nám být za levné
když přestalo se chodit po špičkách
a samozřejmost
kradla lásku po lžičkách
v těch když je skrytá myš
kterou nejde uhlídat