Anotace: ...
Som iná
keď svieti dúha
farebná
čiernobiela
jediná
neexistuje druhá!
vyzlečená (len tak nežně)
z tvojho trička
pálim
horím
ako sviečka
rozpijem sa
po tvojej koži
vždy keď budeš
chcieť
túžit...
Hmmm...
18.06.2017 17:10:49 | Offline.Uzivatel