Anotace: ----
tys harfa
skrytá v klavíru
mé svědomí
když piju nad míru
první i druhej hlas
co na vandráka platí
by nezvítězil chlast
kterej má setsakramentskou moc
prolhaného našeptávače z podzemí
Nenávidím...."ho",ne tebe...ty máš svědomí...:-)Kdyby šlo přihodit odhodlání a pevnou vůli...:-)
22.06.2017 16:00:04 | Dreamy