Anotace: ...
♪ ♪ ♪
Každá strana
má rub a líc
odhalená
jsem nahá
když spoutá mě víc
v nádechu
barev
zase průhledním
pár něžných krajek
a promítnu ti celý klín
pudrová v odstínu
do kůže se tře
ze šňůrek a kamínků
teď mi koukáš na zadek!
líbí! P.
13.07.2017 19:13:56 | piťura
Děkuji :-)
14.07.2017 07:08:37 | Kett
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?