Anotace: .........
dávám výpověď životu bez rizika
a posílám k čertu
vteřinovou ručičku
která mě popostrkuje k hrobu
nechci už
poslouchat a vstřebávat
budovatelské propočty
sebe-nás destruktivních neonovátorů
radš v spánku a neprostorovém
neviditelnu rozpustím
svou (ne)skutečnost
nemluvím zde o smrti
a nekonečnu po ní
ale o životě ve svobodě
a o překonání humusu ,, danností "