Anotace: Další ženáč ztroskotal...
Tančím Ti před očima jako Salome,
necháváš se svést.
Na oko panensky čistá, uvnitř Satanova dcera.
Již jsi mým kouzlem prolomen
a chceš mě na rukou nést.
Budu pro Tebe jistá jen o kousek více než včera.
Sála to z Tebe a ten plamínek v očích...
Jsem hrdá, jak lehce jsem ho zažhnula.
Ty jsi MÁ jistota a přesto Tě nechci odkládat na později.
Umím být drogou, na paži máš čerstvý vpich.
"Lásce" jsem kvůli milování s Tebou zahnula.
Zakázané ovoce chutná.... nejdráždivěji.
Šťavnatě, jako pověstné jablko z Ráje,
přitom se mnou je cesta jedině do pekel.
Bude to bolet, ale tak zvráceně sladce.
Divoké vzplanutí i bez Máchova Máje.
Budeme dělat, jakože‘s to nevěděl.
Tyhle úlety nejdou vždycky hladce...