Anotace: --------
už od Adama popojíždíme
v koloně představ a chtění
spolusoupeříme o věčnou blaženost
pod dohledem zfetované Pýthie
a pod nátěrem existencialních otázek
posouváme hranice možných nemožností
žádné orbis pictum se nekoná
Immanuel s námi