Anotace: ..........
co ty o mě víš, Honzo starostlivej
práce, děti, domácnost, peníze
a samozřejmě sex
(tak je to správný)
jedu tunelem
zablokovaná v tvých představách a iluzích
jsem dutá, nablejskaná nádoba
a všeobjímající matka
líbím se ti (ještě)?
máš mě rád(ještě)?
jseš mi věrnej(ještě)?
jsem to já ještě?
sama proti sobě ve formě podvodu,
ležím v cizím stínu