Anotace: ...
V zajetí tmy
z krajek upnutých podvazků
po páteři hltá
mou nahotu
jako děvku
z hříšných obrázků
do vzdechu
odpočítává se poslední stén
kdy budu
snídat jeho rty
a on zase mě...
já myslím že ten pitný režim u posledního sténu už nebude zapotřebí.Vidíš kam jsi ho to až dohnala!:-))
23.09.2017 18:21:29 | střelkyně1
někdy jsem ráda, že už nejsem dítě...nemohla bych číst básně pro dospělé ;)
22.09.2017 16:08:19 | Malá mořská víla