Anotace: Jedna zavátá sněhem času z doby základní vojenské služby
..jen jestli je ta báseň stará...:) nebo to jen tak napsáno by něco bylo schováno...:)
14.08.2018 09:03:34 | JSJ
:-) no, tys musel být uragán :-)!
07.10.2017 14:13:29 | Fany
Zato ted pripominam Casanovu s husim brkem v prstech vedle kalamáře sepisujícího za vzpomínek své paměti a u této kratochvíle požívajícího nasládlou chut někdejší rozkoše na patře krátce předtím než se chtivě napije vína...
07.10.2017 14:50:12 | kudlankaW