Anotace: Možná se někdy potkáme
Velmi pěkná a možná se potkáváme,kdo ví?
17.03.2020 21:53:59 | Jaruška
Nevinný třpyt rosy kapek,
těší osamělé dívky smutek.
nevinný třpyt kapky rosy,
chlapci radost nosí.
Potkají se při pohledu na něj,
tak Anděli dále pěj,
o lásce a naději,
ať mě tvé verše přimějí
ronit třpyty kapek rosy,
které nevinnost v sobě nosí.
11.10.2017 09:10:17 | Slav Milo
Opět slzy....nemám žádné přátele...vyjma - těch tady, co se za ně považují..děkuji.
11.10.2017 09:28:01 | Anděl