V jámě
Anotace: Další alkoholový výlev
V jámě se potácím
sem a tam.
Sklenko má, kde tě mám?
Černo se dělá před očima
a sklenka vína
se rozlévá.
V hlavě chaos,
stud a chtíč
proč nikdo, nevyjde
mi vstříc?
Ztracená duše
v nitru vlastním
hledám stále
to vše,
co ještě smím.
Komentáře (0)