Anotace: ...co s námi láska dělá...i když muži jsou z Marsu a ženy z Venuše...
Sbírka: Láska má tisíc podob
Co cítí muž a co cítí žena,
když popadne je vášeň nečekaná?
Když LÁSKA vánkem čechrá vlasy.
ŽENA ta tiše v srdci svém prosí:
„Přijď prosím, pohlaď mě,
ukonejši mou samotu a žal.
Pojď rozehřát mou smutnou duši.“
Lehnu si k tobě, budu jen poslouchat,
jak tvému srdci láska sluší.
MUŽ ve své velikosti, hrdosti i ješitnosti,
ulehá k ženě s myšlenkou
ukojení svých potřeb tělesných,
s krásnou něžnou milenkou.
Taky však touží po pohlazení,
jak by řekl ve svých verších básník:
„Zatřepat v podobě motýla křídly
ve vonném květu ženy.“
Růženko
nemohu tolik činit dobrozdání za ženu a její vnímání podob lásky...I když částečně ano...
Ovšem mužské nazírání,
mi tajemná bystrá paní,
je odhaleno bez krášlení,
že muž tiší zejména přiro...í
Většinou,asi to tak bývá,
vyvolá u mě pohnutí, krůpěj,
to když se připozdívá,
zanechá na tváři šlépěj
když k srdci koná pouť
Rád jsem byl u Tebe hoST
04.11.2017 14:54:04 | kudlankaW
Děkuji za krásné psaní
a našel jsi určitě
i své řádky poslední,
které zanechal jsi v mé hlavě.
04.11.2017 16:54:16 | Šípková Růženka
Růženko ? jsi ty ale filuta ... ale za to může pánbůh, když adamovi vzal žebro zapomněl že v něm jsou ukryty i všechny citlivé body těla až...až na ten jeden :-) ST
04.11.2017 06:55:56 | klaun
Můj milý Klaune, ano, na jeden zapomněl..a to je určitě dobře. Děkuji
04.11.2017 06:57:51 | Šípková Růženka