Koní pas
Dny se lámou v kolech pásů
rozvířené mízou pletiv
mešní trylky konipasů
pod sítí ran, švů a tětiv
Sny se lámou kolem pasu
protržená snová rána
ve dví půlí: cukr a sůl
větví v písku svatebčana
rozjitřená barva duhy
rozvlněná prána štěstí
rozdělená hranou stuhy
s rozlítanou ratolestí
Hbitě, dámo, do kolen špásu!
svatojánské mušky svítí
žár ohňů stínuje trasu
do sítě Rán, do jejích sítí...
Hry zestárnou bolem času
Přečteno 613x
Tipy 8
Poslední tipující: Malá mořská víla, Nikita44, Šípková Růženka, Frr, Iva Husárková
Komentáře (0)