Anotace: Dama
Slečno, myslím, že v této formě toto patří spíše na sociální sítě, nikoliv literární web...
Pokulhává jak pravopis a interpunkce, tak právě ta forma. Bohužel obsah mě osobně také nenadchl.
Každopádně každý nějak začíná a pro začátek by bylo super tohle rozkouskovat, ať se to dobře čte (ty rýmy tam jsou, jen je třeba je udělat čitelnými), a třeba to i více rozvinout. :)
Hodně štěstí do začátků! :)
20.03.2018 00:58:51 | Stela